Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Re>fresh

Δημήτρης Γεωργακόπουλος, "Ghost City".

Δημήτρης Γεωργακόπουλος, “Ghost City”.

Δημήτρης Γεωργακόπουλος
GHOST CITY

“RE > FRESH, the new mind of design and art”
visit – re-think – interact
Fresh Hotel / the ArtWall, 19.4-15.5.2013

Εγκατάσταση μεταβλητών διαστάσεων αποτελούμενη απο 400 ξύλινα τούβλα.
Μιά δυναμική μεταβαλόμενη εγκατάσταση που αλλάζει συνεχώς μορφές ανάλογα με την τοποθέτηση των ξύλινων τούβλων. Η βασική μορφή της είναι αυτή μιάς μητρόπολης.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος φοίτησε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (1985-1990). Έχει εκθέσει στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αμβούργο και Λεμεσό. Το 1995 συν-ιδρύει την Cheapart με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο, όπου οργανώνει και επιμελείται σειρά εκθέσεων δημιουργώντας ευρύ δίκτυο σύγχρονων καλλιτεχνών και επιμελητών.
Το 2011 ιδρύει με τους Γιώργο Γεωργακόπουλο και Φωτεινή Καπίρη το CAMP! Contemporary Art Meeting Point στην Αθήνα, οργανώνοντας την πρώτη διοργάνωση “Back to Athens”. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μαζί με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο προσκαλούνται από το Vienna Kuenstlerhaus για να επιμεληθούν το “Boiling Point”, μια έκθεση επιλεγμένων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. Τον Οκτώβριο του 2012 η Cheapart συνεργάζεται με το Art4elkaar για το Cheapart Amsterdam στο Loods6 με την συμμετοχή 200 καλλιτεχνών από την Ολλανδία, Ελλάδα, Αυστρία και Κύπρο.

www.cheapart.gr
www.cheapart.eu
www.campoint.gr

Advertisements
%d bloggers like this: